Teatre

11 febrer 2017

Un terrat, qualsevol terrat de la nostra Mediterrània.
Un espai on tot és possible.
Unes noies, de joventut esclatant, arriben al terrat on emprendran un viatge per l’ésser humà, sigui dona, sigui home, amb els sentiments a flor de pell. Aquests personatges, jo diria aquestes persones, no són gens aliens a allò que coneixem, que portem dins nostre.

Parlem de tots nosaltres i, per tant, també, de la dona, en totes les seves dimensions, des del segle XII fins avui en dia.
A l’escenari, hi veurem respirar tot tipus de dona, des de la que ho té tot fins a la que no té llar o país on on viure perquè s’ha vist empesa a fugir-ne.
Per tot això ens hem nodrit de textos que abasten un ventall de deu segles, des del segle XI, amb la Comtessa de Dia, passant per Ramon Llull, William Shakespeare, Àngel Guimerà, Mercè Rodoreda, Bernard-Marie Koltès, Mireia Calafell, i d’altres autores i autors, fins arribar ara mateix amb un text escrit per una de les nostres actrius: Alba Herrojo.

I no anem sols en aquest viatge, ens acompanyarà la música, de la mà d’una altra de les nostres actrius: Irene Salmerón.

COMPANYIA:

Delit Teatre

INTÈRPRETS:
Alba Herrojo, Nekane Jaca, Eva Pacheco, Irene Salmerón

DIRECCIÓ:
Montse Tomeu

COORDINACIÓ:
Silvia Sacristán

Cartell_Samarretes_LaPeni

Samarretes esteses_2