Música

20 octubre 2017

Torna el nostre cicle infinit de MÚSIQUES AL MUSEU. Malgrat que aviat s’inaugurarà el nou Museu, els Amics del Museu hem pensat que el nostre estimat Museu del carrer Pintor Fortuny ha de continuar rebent els seus amics i amigues. Per això, continuarem celebrant les nostres activitats culturals en aquest lloc tan acollidor, davant de la gran bota i rodejats de trossets de la història de Molins de Rei.

Ho celebrarem amb l’actuació del trio Barnouche, una formació musical de Barcelona que es dedica a la interpretació del gipsy swing. Aquest estil, desenvolupat a principis del segle passat a mans del llegendari guitarrista Django Reinhardt, es caracteritza per la confluència de la tradició musical europea amb el jazz d’Amèrica.

Impregnada de la mediterraneitat que aporta l’origen barcelonauta del grup, donant lloc a una música virtuosa, fresca i fàcilment entenedora. La seva originalitat i qualitat fan que aquesta música tingui la particularitat de seduir tant al públic menys iniciat en aquesta música, com als amants del virtuosisme jazzístic.

Barnouche són:
Fran Asensio, guitarra
Oriol Gonzalez, mandolina
Eric Kopetz, contrabaix
Si us ve de gust, podeu fer un tastet de la música de Barnouche al seu lloc web, però si us estimeu més deixar-vos sorprendre per aquests músics, veniu directament al Museu.
També podeu veure el reportatge que Molins TV va fer del concert: