Tornen els Vermuts a la Pista de La Peni

Ha tornat la primavera i també tornen els Vermuts a la Pista, a la pista de La Peni, és clar!

Dintre del marc de La Peni en Viu, els vermuts són el pretext d’una trobada els matins de diumenge, abans de dinar, on podrem gaudir d’una bona estona amb actuacions musicals en viu, acompanyades pel servei de bar.
L’èxit de l’edició de l’any passat ens ha animat a repetir l’experiència. Aquest any ens acompanyen un cop més artistes molinencs que han volgut compartir-ho amb nosaltres i que ens ajuden a fer possible la proposta.

El dia 6 de maig tenim el grup SARRAMANGU, que repeteix i ens ofereix un nou repertori de versions adaptades al seu estil folk-rock característic. El Pep i el Víctor s’atreveixen a versionar grups com Beatles, Pulp, Crowded House, U2, The Cure… entre d’altres.

El dia 20 de maig tenim el trio OEST TRIP, amb el Sergi Carós al baix elèctric, que ens presenta el seu nou directe amb les cançons del disc Era, que properament veurà la llum. També ens oferiran versions de pop-rock psicodèlic, barrejant els estils amb l’actitud més descarada i convertint l’ambient en una onada d’energia vital.

El dia 27 de maig hi haurà l’espectacle de màgia i música CORDES MÀGIQUES, una proposta transversal de música de corda i de màgia de prop, plena d’emoció. Violí, amb la Marta Cardona, contrabaix amb el Miquel Àngel Cordero, i màgia amb el Martí Cordero. Tots tres fusionaran les seves disciplines.

I per acabar, el dia 3 de juny ens acompanyarà la jove banda FUSION INBASSION, que presenta un còctel de funk, jazz i reggae. El grup ha estat finalista del Festival Brot 2018 i ens presentarà la maqueta Savage. La banda està integrada per sis músics, amb el molinenc Pau Canosa amb el saxo alt.

Totes les trobades són amb entrada gratuïta i demanem aportacions voluntàries en forma de taquilla inversa, que ens ajuden a suportar i donar continuïtat a la proposta. Esperem veure-us-hi i compartir junts aquests quatre matins de diumenge.